KSBedrift TV

Nokia.jpg
Video
Nyhet
Don’t be a NOKIA
Hopp inn i dette jobbintervjuet i år 2025. Er du på den digitale rødlisten?
Les saken
Brannvesen_bilde.jpg
Video
Nyhet
Brannvesenet møter den digitale hverdagen
Samfunnet endrer seg raskt. Det påvirker også brannvesenet. Her møter du Mosseregionen brannvesen og hvordan de ruster seg for fremtiden. De har blant annet sendt hele ledergruppen på topplederkurs i regi av KS Bedrift.
Les saken
BM2018-uten-tekst.jpg
Video
Nyhet
Digitale godbiter på Bedriftenes Møteplass 2018
De fleste forståsegpåere er enige om at «digitalisering» vil snu opp-ned på eksisterende forretningsmodeller og tjenestetilbud, men få er i stand til å svare på det innlysende spørsmålet: hvordan?
Les saken
Det er på BM18 det skjer_Still005.jpg
Video
Nyhet
Innovasjon + teknologi + samarbeid = Bedriftenes Møteplass 2018
Bedrifter som tar smarte grep i dag former sin egen fremtid. Se vår promovideo om Bedriftenes Møteplass 2018 som går av stabelen 18.-19. april på Fornebu i Bærum.
Les saken
P1044171.jpg
Video
Nyhet
Slik kan vi nå de nye målene for materialgjenvinning
Mer materialgjenvinning er avgjørende for klodens bæreevne, men hvordan gjør vi det? Se video fra KS bedrift, som tar deg med på innsiden av et av verdens mest avanserte ettersorteringsanlegg for restavfall.
Les saken
Skjermbilde 2018-05-08 kl. 12.48.15.png
Video
Nyhet
Utkoblbare tariffer gjør landstrøm lønnsomt
Når bare få store skip anløper i løpet av én måned kan nettleien for mange havner bli urimelig høy. Flere havner påpeker at tariffene for nettet gjør bruken av landstrømsanlegg ulønnsom.
Les saken
40116748802_ac7a23975d_k.jpg
Video
Reportasje
Bergen viser vei mot utslippsfrie havner
Bergen: Det skjer hver vinter. Kulden biter. Luften står stille. Det berømte giftlokket legger seg over Bergensdalen og en gjenkjennelig brent lukt trenger seg inn i neseborene.
Les saken
Skjermbilde 2018-05-08 kl. 12.10.01.png
Video
Nyhet
Mer avfall skal materialgjenvinnes
Store deler av avfalls- og gjenvinningspolitikken i Norge utformes i EU. KS Bedrift Avfall har derfor tatt med bransjestyret på studietur til Brussel for å lære mer om hvordan politikken utformes. Akkurat nå diskuteres en ny plaststrategi som skal lanseres over nyttår, samt nye og mye strengere mål for materialgjenvinning.
Les saken
Skjermbilde 2018-05-08 kl. 12.36.38.png
Video
Nyhet
Strategisamling Lysebu 12-13 September 2018
Påtroppende direktør Øivind Brevik er på plass.
Les saken
Skjermbilde 2018-05-08 kl. 12.26.22.png
Video
Nyhet
Skipsfart er klodens blodårer
Flere landstrømsanlegg blir lite brukt. Mange havner påpeker at netttariffene gjør bruken av landstrømsanlegg ulønnsom. I dette intervjuet med KS Bedrift forteller Tor Christian Sletner, direktør for miljø i Rederiforbundet, hva de tenker kan være en løsning.
Les saken
Sammenslaing_Ballangen_ny.jpg
Video
Nyhet
Spennende restrukturering i Ballangen Energi
En av medlemsbedriftene våre, Ballangen Energi, står overfor store endringer den nærmeste tiden. Se video hvor direktør Wiggo Knutsen forklarer hvorfor Ballangen Energi og innbyggerne i Ballangen kommune kommer godt ut av avtalen med det større naboselskapet Nordkraft!
Les saken
Slik takler ÅRIM RenoNorden konkursen.00_00_02_05.Still011.jpg
Video
Nyhet
- Vi føler oss litt som Pippi
I løpet av noen få dager i september vokste Miljøselskapet ÅRIM til mer enn det dobbelte, som følge av RenoNorden-konkursen.
Les saken