onsdag 18.04
13:30
16:30
Fagsesjon KS Bedrift Energi

 

Kraftveteranen Eivind Reiten, tidligere olje- og energiminister og konserndirektør i Norsk Hydro, åpner sesjonen. Reiten var leder for utvalget ved samme navn om kraftnettet her til lands, «Et bedre organisert strømnett». Han deler sine tanker om utviklingen i den norske energibransjen, og hvordan bransjen vil se ut i fremtiden.

Senere får vi høre lederen for forskningssenteret CINELDI, Gerd Kjølle, som forsker på selvhelende nett, fortelle om hva som foregår på digitaliseringsfeltet i kraftnettet. Vi overlater også scenen til blant andre Tibber, selskapet som tilbyr «Spotify for strøm» og opplever bratt kundevekst, og Green Building Solutions, som utvikler energistyringssystemer for industriselskap basert på kunstig intelligens.

I løpet av dagen møter vi også Stange Energi, som forteller om hvordan bedriften har utviklet seg under endrede kundepreferanser, vi setter begrepet «kundefleksibilitet» under lupen, i tillegg til at medlemsselskaper foredrar om aktuelle FoU-prosjekter hvor de deltar.

 

16:30
17:30
Årsmøte Energi

 

Årsmøte og orientering om tariff.